Wespen bestrijden

Wespen bestrijden: schakel Point Pest Control in

Vroeg in het voorjaar worden de eerste wespen weer gesignaleerd. Deze (soms nogal agressieve) opdringerige beestjes kunnen voor behoorlijk wat ongemak zorgen. Zeker wanneer er een wespennest in de buurt van (of zelfs in) uw huis is. Heeft u last van wespen en/of een wespennest? Ga zeker niet zelf aan de slag met de verdelging van de wespen. Schakel altijd een professional in bij wespen bestrijden en bel Point Pest Control! Wij zorgen dat uw wespenprobleem veilig en adequaat wordt opgelost.

 

Wespennest bestrijden, wees op tijd!

Een rondzwervende wesp is vervelend. U zit in de tuin en het beestje laat u niet met rust. Dit is vervelend, maar niet direct gevaarlijk. Spot u echter een wespennest? Schakel ons dan direct in. Een  wespennest groeit namelijk snel van enkele tientallen, tot in de loop van de zomer zelfs 3 - 5000 wespen. Wanneer de wespen zich bedreigd voelen, gaan zij in de aanval. Naast uitermate pijnlijke steken ( gemiddeld 10 per wesp ), kan een steek ook leiden tot een allergische reactie.

Voorkom dergelijke problemen en schakel ons in zodat het probleem snel kan worden opgelost. Wespen bestrijden is onze specialiteit.

 

Wespennest weghalen? Reken op ervaring en doelgerichtheid bij Point Pest Control

Onze wespen bestrijders hebben veel ervaring wanneer het gaat om wespennesten weghalen. Zij werken indien nodig met veiligheidskleding en de juiste professioneel en wettelijk toegestane middelen. Wij zorgen altijd voor een duurzame oplossing. Daarnaast kunnen wij u informeren over risico's en preventie!

 

Wespen laten bestrijden? Wacht niet te lang en schakel de hulp van Point Pest Control in

Heeft u een wespennest gezien, of vermoedt u dat er een wespennest bij u thuis of op het werk zit? Schakel ons direct in. Bel naar 06-13593047 en wij staan meteen bij u voor de deur!