Point Pest Control, uw partner en bestrijder voor een ongedierte vrije werk- en woonomgeving!

Point Pest Control ongediertevrij werken & wonen.

Ons motto: “voorkomen is beter dan bestrijden.”

Ons diensten bestaan daarom uit:

  • Inspectie: het in kaart brengen van plekken en mogelijkheden, waar ongedierte gemakkelijk toegang heeft tot uw leefomgeving.
  • Bestrijding: oplossen (of reduceren binnen haalbare kaders) van uw probleem met gecertificeerde bestrijders en professionele, effectieve producten.
  • Service contracten: regelmatige inspecties, en waar nodig behandelingen, voor bedrijven, horeca, hotels & B&B’s, winkels

Ongedierte in- en rondom uw huis en/of werkplek is niet alleen onwenselijk en onhygiënisch, maar voor een aanzienlijke groep mensen bedreigend, en soms zelfs gevaarlijk i.v.m. allergie. Ongedierte is het hele jaar actief. Wespen in de zomer. Bedwantsen in uw bagage, meegenomen van uw vakantieadres. Vlooien door uw huisdieren. Huismuizen en in toenemende mate ratten, die op de meest onverwachte plekken, vooral in de winter en het voorjaar, de warmte opzoeken. Kakkerlakken en rioolvliegjes in alle seizoenen. Bovendien levert inspectie van houten objecten, balken en vloeren nog wel eens de constatering van houtwormen op. Een ondermijnend element, dat zich gestaag een weg baant, en kan leiden tot grote schade.

In de praktijk worden de gevolgen van ongedierte soms onderschat. Biologisch gezien zijn veel soorten erg actief en kunnen zich in een rap tempo vermenigvuldigen. Een volwassen bruine vrouwtjes rat kan per jaar wel 1000 jongen voortbrengen. En die ene muis die u heeft gesignaleerd laat zich niet herkennen aan een rugnummer, en heeft vrijwel aantal een flink aantal familieleden in dezelfde omgeving. Deze knaagdieren zijn bovendien in staat zich door gaatjes van 5 mm te wringen en kunnen uitstekend klimmen en zwemmen. Zij gedijen comfortabel in rommelhoeken in de tuin, in vuilnis opslag, en daar waar voedselresten liggen.

Ook vlooien en bedwantsen voelen zich al snel thuis. De bedwants voedt zich bij voorkeur met mensenbloed. Dit veroorzaakt vaak irritatie en jeuk. Zij zijn nauwelijks zichtbaar en verschuilen zich in naden en kieren, in plafonds, achter stopcontacten en in uw matras. Vooral zomers legt een vrouwtje honderden eitjes en is het probleem zonder professionele hulp niet beheersbaar.

Een aantal zaken kunt u zelf aanpakken. Denk aan het dichtmaken van grote gaten, het afsluiten van vuilcontainers en het opruimen van uw leefomgeving. Behandel uw huisdier tegen vlooien, en leg uw koffer op uw vakantieadres in het buitenland niet op de grond.

Uw Point ongedierte bestrijder kijkt en denkt graag met u mee. Daar waar problemen moeten worden opgelost, gaan wij met wettelijk toegestane middelen, veilig voor u en uw huisdier, aan de slag. De zekerheden die wij bieden zijn erop gericht dat u een tevreden klant zal zijn en blijven!

Ook na de opdracht beantwoorden wij graag eventuele vragen.

Tenslotte bent u als tevreden klant de beste ambassadeur!