Muizen bestrijden

Waarom muizen bestrijden? En, hoe begint muizen bestrijden in huis? Point Pest Control geeft antwoord op al uw vragen. U kunt muizen laten bestrijden door ons team, dat 24 uur per dag voor u klaar staat. Wij zijn ervaren en lossen graag het muizenprobleem voor u op. Graag vertellen we alles over de beste manier om muizen te bestrijden.

Waarom muizen bestrijden in huis?

Muizen laten bestrijden is nodig, het is namelijk zeer onhygiënisch om de beestjes rond te laten lopen. Wanneer u thuis allerlei opmerkelijke ontdekkingen doet, zoals keutels, vreemde geuren, afgeknaagde meubels of kabels, dan kan dit absoluut duiden op een muizenplaag. Wij kunnen u als muizenbestrijdingsdienst van de beestjes afhelpen. Maar waarom is muizen bestrijden dan noodzakelijk?

Muizen zijn ziekteverspreiders
Muizen kunnen helaas gezondheidsrisico’s met zich meebrengen waar wij als mens liever niet mee geconfronteerd willen worden. Ze dragen vaak parasieten, virussen of bacteriën bij zich die ze vervolgens verspreiden middels urine en uitwerpselen. Daarnaast knagen ze graag aan onze etensresten die rondslingeren in huis. Eet u deze op nadat er een muis bij is geweest? Dan kan het zijn dat u een vervelende griep oploopt als gevolg van besmetting. De meest voorkomende ziekteverwekkers zijn; Salmonella vergiftiging, de ziekte van Weil en het Hantavirus. Laat daarom tijdig onze muizenbestrijdingsdienst langskomen!

Schade aan uw spullen
Muizen zijn knaagdieren, ze zullen rondslingerend voedsel snel vinden en knagen graag aan uw meubels en kabels. Daarnaast zijn ze erg goed in het vervuilen door overal urine en muizenpoep achter te laten, wat ook voor een vervelende geur zorgt! U kunt dus niet snel genoeg starten met muizen bestrijden.

Psychologische klachten
Veel mensen zijn bang voor muizen, dit wordt ook wel musofobie genoemd. Hierdoor kan men ernstige slaapproblemen ontwikkelen en kan het psychologische schade aanrichten. Het klinkt wellicht overdreven, maar toch is het een veel voorkomend fenomeen. Vermijd risico’s en laat tijdig een muizenbestrijdingsdienst langskomen om de beestjes uit uw huis te verwijderen.

De beste manier voor muizen bestrijden

Muizen in huis, wat is de beste manier om muizen te bestrijden en welke methode mag u eigenlijk absoluut niet gebruiken? Laten we vooropstellen dat het zeker geen makkelijk karwei is om onbelezen aan deze klus te beginnen. Geen ervaring met muizen betekent vaak niet veel goeds en kan ervoor zorgen dat uw poging tot muizen bestrijden verkeerd uitpakt. Neem daarom altijd contact op met een muizenbestrijdingsdienst om de beestjes met gepaste expertise uit uw huis te krijgen. Wat kunt u daarom beter vermijden;

Muizen bestrijden met lijm
De alom bekende lijmplankjes om muizen te bestrijden zijn verboden. Muizen zullen door stress een langzame, pijnlijke dood sterven. Het is begrijpelijk dat u de muizen uit huis wilt verdrijven, maar laten we dan kiezen voor een meer diervriendelijkere oplossing.

Muizen bestrijden met een muizenval
Wanneer u start met muizenvallen plaatsen zal het in het begin wellicht nog lukken om 1 of 2 muizen te vangen, als er wat lekkers voor ze te eten valt. Daarna zal de muis doorkrijgen waar de val voor bedoeld is, en zult u merken dat ze wegblijven bij de val.

De kosten van muizen bestrijden

Wij werken met scherpe tarieven. Wacht niet te lang met het plannen van een afspraak met Point Pest Control!

Neem nu contact op met Point Pest Control

Wij komen als professionele muizenbestrijdingsdienst graag bij u langs om uw ongedierteprobleem op te lossen. Wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact op via 06-13593047 of mail naar info@pointpestcontrol.nl.