Point Pest Control professionele, probleemoplossende partner op de zakelijke en particuliere markt.

10-02-2020
Rat ongediertebestrijding Point Pest Control

Ongedierte in het bedrijf is niet alleen onhygiënisch, maar vooral ook schadelijk voor de gezondheid van medewerkers, klanten en gasten. Bovendien brengt het enorme schade toe aan je imago en reputatie.

Ongedierte in je bedrijf; Hoofdpijndossier voor ondernemers

Geen gast of klant is gecharmeerd van een wegschietende muis in het restaurant of winkel. Sporen van urine en uitwerpselen in de keuken zijn onwerkbaar en uitermate vies. Een muis heeft namelijk een zeer kleine blaas en laat overal sporen achter. Ook aangevreten verpakkingen in je kantine en bij de koffiecorner, komen je humeur niet ten goede.

Wie kent niet de beelden van enkele maanden terug, waarop een muis boven op een net geserveerde pannenkoek een hapje mee at. Of de onlangs gehouden controles door de NVWA op een bekende drukbezochte locatie in Beverwijk.  Zo’n controle kan leiden tot hoge boetes en niet zelden tot sluiting.

Een probleem met muizen of ratten los je zelf niet snel en efficiënt op. Een muis kan met zijn flexibele skelet door de kleinste gaten en kieren, en is soms resistent voor consumenten gif. Die ene muis worden er al snel honderden, want een muis is na 2 weken al geslachtsrijp. Als gecertificeerd ongediertebestrijder gebruiken wij uitsluitend wettelijk toegestaan en professioneel gif. Wij zoeken tijdens een gratis inspectie naar routingsporen en maken een passend voorstel voor wij overgaan tot bestrijden. Uit vele enthousiaste reacties blijkt dat ook het maatwerk meedenken over wering en preventie waardevol is. Binnen haalbare kaders wordt het probleem al snel beheersbaar, zeker als er opvolging plaats vindt, en er gebruik wordt gemaakt van een interessant onderhoudsplan.

Een door ons, als officieel erkend ongediertepartner, verstrekt logboek, laat bij controles zien dat je als ondernemer focust en aandacht hebt voor een veilige, ongediertevrije werkomgeving.

Onderneem vandaag nog actie, ook voor ratten en kakkerlakken, en bel of mail ons voor een inspectie.

info@pointpestcontrol.nl / www.pointpestcontrol.nl /06 13593047