Hoe weet jij dat je zaken doet met een officiƫle ongediertebestrijder?!

10-02-2020

Zo nu en dan wordt in de media breed uitgemeten hoe je als consument de mist in gaat met malafide bedrijven. Zo ook in de ongediertebestrijding; niet opgeleide werknemers, onveilige bestrijding en torenhoge kosten waar geen resultaat tegenover staat.

Je kunt zelf een aantal stappen zetten om zeker te weten dat jouw probleem effectief, en volgens de huidige regelgeving wordt opgelost.

Google het bedrijf, waarmee je in zee wilt gaan. Check vervolgens klantenervaringen en reviews. Omdat ook een gelikte website geen garantie is voor kwaliteit, is er meer te doen. Een officiƫle ongediertebestrijder heeft een door de overheid erkende opleiding gevolgd. Hierin wordt aandacht besteed aan verschillende soorten ongedierte, regel- en wetgeving, bestrijding stoffen en werkmethoden. Veiligheid en respect voor mens, dier en milieu staan hierbij voorop. Nascholing is verplicht om je certificering te behouden.

Vraag de bestrijder die bij jou thuis komt om zijn vakbekwaamheidpas. Is het bedrijf dan ook nog aangesloten bij een overkoepelende brancheorganisatie, dan weet jij genoeg. Point Pest Control gaat daarnaast voor heldere en transparante communicatie. Wat is jouw probleem, wat is daar binnen haalbare kaders aan te doen, en wat zijn de kosten. Onze prijzen staan in verhouding tot de geleverde kwaliteit en het resultaat. Point Pest Control werkt met gecertificeerde bestrijders, actualiseert en gaat mee met nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn tevens aangesloten bij de brancheorganisatie PLA..N., Platvorm Plaagdierenbeheersing Nederland.